Az asztrológiát jól ismerők azt mondják, hogy 2017 a NAP éve lesz. “A Nap évében kulcsfontosságú szerepet fog játszani az önismeret és az elfogadás, új célokat tűzhetsz ki magad elé és új ajtók nyílnak ki előtted. Nem utolsósorban pedig ha a külsőségek helyett önmagad helyezed középpontba, az élet minden földi jóval el fog kényeztetni téged. Az életet adó Nap a tudatosságot, az élni akarást és a bennünk rejlő kreativitást jelenti az asztrológiában.”

Mik lesznek a trendek 2017-ben?

Mindig elcsodálkozom, amikor többen találgatásokba fognak, hogy mi lesz a divat 2017-ben, mi lesz trendi, stb? De ki mondja meg, mi fog hódítani az elkövetkezendő évben? Jósok? Vagy mi teremtjük a divatot? Azt mondjuk, ez lesz, leírjuk egy remek posztban, amit mindenki megoszt, s a végére el is hisszük? És lám, tényleg tengerkék színű kiegészítőket veszünk, mert valahol azt olvastuk, idén ez lesz a divat?

Akkor most én is jóslásokba bocsátkozom.

2017 a kreativitás éve lesz, amikor a legközelebb fogunk kerülni önmagunkhoz. Önmagunk kifejezéséhez. Megtaláljuk a lehetőségeket, hogy alkossunk, hogy kifejezzük belső erőnket. Idén minden adott lesz hozzá. Aki nem mert belevágni ebbe a gyönyörű felfedező utazásba, annak most minden lehetősége meg lesz rá. Az ajtók nyitva állnak. Csak észre kell venni őket és be kell nyitni.