Felnőtt színező - Top 3 színes ceruza

A 3 legjobb színes ceruza a világon

Attól függ kit kérdezünk. Ha most a kedves olvasókat kérdezném, bizonyosan más összeállítást kapnánk. Mitől kedvenc vagy jobb egy ceruza? Vannak ismérvek, ami alapján rangsorolhatjuk a ceruzákat, pl. keménység, törésállóság, élénkség és persze az ár. Az ár sokszor sokkal fontosabb, mint a többi tulajdonság, hiszen nem mindenki tud egy 70, netán 120 darabos készletet csak úgy megvenni. Nem is kell, de jó tudni hogy ilyen is van. Álmodozni lehet, netán felírni a bakancslistára, esetleg még időben szólni a “karácsonyiajándékothozó”-nak.

A Southpaw Creative Arts szerinti 3 legjobb színes ceruzát mutatja be az alábbi videóban.

#1 Caran D’ache Pablo
#2 Faber-Castell Polychromos
#3 Holbein artist’s pencil

Mennyibe kerülnek?

Az ebayen megkerestem az árakat, csak összehasonlításképpen, a csomagolás módja szerint is változhatnak az árak (sima vagy különleges díszes doboz), Caran D’ache Pablo 120 db-os készlet 80-90.000 Ft, Faber-Castell Polychromos 120 db-os készlet 100-110.000 Ft, míg a japán Holbein 150 db-os készlete beszerezhető 82-130.000 Ft-ért.

* De ki az  a Southpaw Creative Arts, hogy hallgassak rá? Egy New Orleans-i design studió, akik brand fejlesztéssel, különféle design megoldásokkal foglalkoznak.

Ha alább görgeted a videóban a megjegyzéseket természetesen megjelenik a Marco Raffine, a Prismacolor, Crayola…

0 Hozzászólás

Hagyj üzenetet

Vélemény, hozzászólás?