Jelentkezés “fekete-fehér” klubra – Százhalombatta 2018.09.22.

Ha már ismered a rajzmeditációt… a klub pont számodra való!

Vége a nyárnak, az őszi első klub a “fekete-fehér” témát fogja körülölelni. A fehér nem látszik a fekete nélkül, és fordítva sem. Mint a jin-jang szimbólum jelentése, egyik sem létezik a másik nélkül, nem választhatók szét és csak együtt, egymáshoz viszonyítva értelmezhetők.

Eddig többnyire fehér papírra dolgoztunk feketével (esetleg festettünk színes hátteret, vagy kiszíneztük az úgymond saját színezőnket), most viszont fekete ill. színes papírra fogunk fehér gélfilccel dolgozni. Az árnyékolásra fehér ceruzát használunk, és azt is megnézzük, hogy egy rajzon, egy mintán belül, hogy fér meg egymással a fekete és a fehér.

Mikor és hol van a klub?

Időpont: 2018.09.22.

Helyszín: Arany János Ált. Iskola és Gimnázium, I. em. 143.

Mennyibe kerül?

A tanfolyam 3,5 óra időtartamú, ára 3.500 Ft.

Hogy tudok jelentkezni?

Jelentkezés az oldal alján található jelentkezési lapon történik elfogadottnak. A jelentkezés elfogadásáról az űrlapon megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail érkezik.

A tanfolyam díjának fizetése történhet előre utalással, azonban ha ez nem lehetséges, történhet a helyszínen is, ezt kérlek az alábbi jelentkezési űrlapon jelezd előre.

Jelentkezés lemondása – ha jelentkeztél, de valamilyen okból kifolyólag mégsem tudsz részt venni a tanfolyamon, azt kérlek jelezd mielőbb e-mailben. Ez egy gesztus részedről, hogyha többen jelentkeznek, ne foglald más elől a helyet, ill. én is tudjam, hány emberre számítsak, mennyi eszközt hozzak magammal.

A klub minimum 5, maximum 15 fővel indul.

Amennyiben nem jeletkezik a meghirdetett programra a minimális 5 fő, az lemondásra kerül, amiről az érintettek visszajelzést kapnak, legkésőbb 48 órával a klub megkezdése előtt.

Jelentkezés itt:

Jelentkezési feltételek

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudsz eljönni a meghirdetett tanfolyamra, előtte legkésőbb 48 órával jelezd kérlek. Ekkor lehetőség van egy későbbi tanfolyam elvégzésére, esetleg a részvételt másik személyre történő átruházására.

Rajzmeditáció© felnőtteknek


Bábikné Gyovai Anita
rajzmeditáció oktató

Helyszínek:
Százhalombatta

Jelentkezés az aktuális tanfolyamokra:

2019.09.28.
Rajzmeditáció alaptanfolyam

2019.10.26.
Rajzmeditáció haladó tanfolyam