Jelentkezés mintarajzoló klubra

Paula nyomában… – Százhalombatta 2019.05.18.

Paula nyomában… avagy hogyan készítsünk látványos színes térből kiugró mintákat?

A tavaszi klubunk témáján sokat gondolkodtam, aztán arra jutottam, hogy tavasz van, színesedünk, színeket és térbeli kiugró formákat fogunk gyakorolni, amit a németorzságban élő Paula inspirált. Az Instagramon megtalálható munkái nagyon vidámak, színesek, ötletekkel telik, ezért az ő mintáit, ötleteit fogjuk továbbgondolni, továbbgombolni.

Ezt a klubot 3,5 órásra terveztem, a szokásos füzet, grafit és tűfilcek mellett hozzatok színes ceruzákat is.

Mikor és hol van a klub?

Időpont: 2019.05.18. szombat 9:00 – 12:30

Helyszín: Arany János Ált. Iskola és Gimnázium, I. em. 143.

Mennyibe kerül?

A tanfolyam 3,5 óra időtartamú, ára 3.500 Ft.

Hogy tudok jelentkezni?

Jelentkezés az oldal alján található jelentkezési lapon történik elfogadottnak. A jelentkezés elfogadásáról az űrlapon megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail érkezik.

A tanfolyam díjának fizetése történhet előre utalással, azonban ha ez nem lehetséges, történhet a helyszínen is, ezt kérlek az alábbi jelentkezési űrlapon jelezd előre.

Jelentkezés lemondása – ha jelentkeztél, de valamilyen okból kifolyólag mégsem tudsz részt venni a tanfolyamon, azt kérlek jelezd mielőbb e-mailben. Ez egy gesztus részedről, hogyha többen jelentkeznek, ne foglald más elől a helyet, ill. én is tudjam, hány emberre számítsak, mennyi eszközt hozzak magammal.

A klub minimum 5, maximum 15 fővel indul.

Amennyiben nem jeletkezik a meghirdetett programra a minimális 5 fő, az lemondásra kerül, amiről az érintettek visszajelzést kapnak, legkésőbb 48 órával a klub megkezdése előtt.

Jelentkezés itt:

Jelentkezési feltételek

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudsz eljönni a meghirdetett tanfolyamra, előtte legkésőbb 48 órával jelezd kérlek. Ekkor lehetőség van egy későbbi tanfolyam elvégzésére, esetleg a részvételt másik személyre történő átruházására.

Rajzmeditáció© felnőtteknek


Bábikné Gyovai Anita
rajzmeditáció oktató

Helyszínek:
Százhalombatta

Jelentkezés az aktuális tanfolyamokra:

2019.09.28.
Karácsonyi klub