Jelentkezés rajzmeditációs ékszerkészítő klubra –

Százhalombatta 2017.11.18.

Mindjárt itt a karácsony, meglepnéd szeretteid egyedi ékszerrel?

Rajzmeditációs ékszer?

Olyan sok mindenre használtuk már a rajzmeditációs mintákat. Bekereteztük és falra tettük, rárajzoltuk pólóra és cipőt is pingáltunk. Az osztály falát kidíszítettük, mi jöhet még?

É K S Z E R !

Hogyan? Egyszerűen így! Megmutatom.

Ha nem tudsz rajta eligazodni, vagy szeretnéd hozzá a segítségemet kérni, gyere el a klubfoglalkozásra, és megmutatom minden csínját-bínját. Elmondom mire figyelj, megmutatom a trükköket.

Mennyibe kerül?

A klub 3,5 óra időtartamú, ára 4.500 Ft.

Mi tartozik bele az árba?

A segítségem mellett az ár tartalmaz 3 db medált a hozzátartozó minden kellékkel (üveglencse, ékszerlánc, karika, kapocs, ragasztó és eszközhasználat). Semmit nem kell magaddal hoznod csak a vázlatfüzetedet és fekete alkoholos filcet.

Mikor és mennyi ideig tart a foglalkozás?

A klub 3 és fél óra időtartamú, 2017. november 18-án szombaton délután 13:30 – 17:00 óra között tart.

Hogy tudok jelentkezni?

Jelentkezés az oldal alján található jelentkezési lapon történik elfogadottnak. A jelentkezés elfogadásáról az űrlapon megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail érkezik.

A tanfolyam díjának fizetése történhet előre utalással, azonban ha ez nem lehetséges, történhet a helyszínen is, ezt kérlek az alábbi jelentkezési űrlapon jelezd előre.

Jelentkezés lemondása – ha jelentkeztél, de valamilyen okból kifolyólag mégsem tudsz részt venni a tanfolyamon, azt kérlek jelezd mielőbb e-mailben. Ez egy gesztus részedről, hogyha többen jelentkeznek, ne foglald más elől a helyet.

A tanfolyam minimum 5, maximum 15 fővel indul.

Amennyiben nem jeletkezik a meghirdetett programra a minimális 4 fő, az lemondásra kerül, amiről az érintettek visszajelzést kapnak, legkésőbb 48 órával a tanfolyam megkezdése előtt.

Jelentkezés itt:

Jelentkezési feltételek

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudsz eljönni a meghirdetett tanfolyamra, előtte legkésőbb 48 órával jelezd kérlek. Ekkor lehetőség van egy későbbi tanfolyam elvégzésére, esetleg a részvételt másik személyre történő átruházására.

Rajzmeditáció© felnőtteknek


Bábikné Gyovai Anita
rajzmeditáció oktató

Helyszínek:
Százhalombatta, Érd és Kiskunfélegyháza

Jelentkezés az aktuális tanfolyamokra:

2019.01.19.
Százhalombatta alaptanfolyam

2019.03.23.
Százhalombatta alaptanfolyam

2019.03.30.
Akvarell- és vázlatrajzolás tanfolyam

2019.04.27.
Százhalombatta haladó tanfolyam

2019.06.01.
Százhalombatta alaptanfolyam