Jelentkezés rajzmeditációs klubbra – Százhalombatta 2018.03.25.

Ha már ismered a rajzmeditációt… lépj tovább

A klubban megmutatok egy technikát, amivel még inkább fokozhatod a kreativitásodat. Akvarellel festünk színes hátteret, és abból fogunk rajzolni. A létrejött háttér inspirál, milyen mintákat rajzolj.

Amíg a festett háttér szárad, addig pedig haladó mintákat fogunk tanulni. Néha van olyan, hogy már unod a mintáidat, mindig ugyanazokat használod. Frissítsd fel a repertoárodat.

Mikor és hol van a klub?

Időpont: 2018.03.25.

Helyszín: Arany János Ált. Iskola és Gimnázium, I. em. 143.

Mennyibe kerül?

A tanfolyam 3,5 óra időtartamú, ára 3.500 Ft.

Hogy tudok jelentkezni?

Jelentkezés az oldal alján található jelentkezési lapon történik elfogadottnak. A jelentkezés elfogadásáról az űrlapon megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail érkezik.

A tanfolyam díjának fizetése történhet előre utalással, azonban ha ez nem lehetséges, történhet a helyszínen is, ezt kérlek az alábbi jelentkezési űrlapon jelezd előre.

Jelentkezés lemondása – ha jelentkeztél, de valamilyen okból kifolyólag mégsem tudsz részt venni a tanfolyamon, azt kérlek jelezd mielőbb e-mailben. Ez egy gesztus részedről, hogyha többen jelentkeznek, ne foglald más elől a helyet, ill. én is tudjam, hány emberre számítsak, mennyi eszközt hozzak magammal.

A klub minimum 5, maximum 15 fővel indul.

Amennyiben nem jeletkezik a meghirdetett programra a minimális 5 fő, az lemondásra kerül, amiről az érintettek visszajelzést kapnak, legkésőbb 48 órával a klub megkezdése előtt.

Jelentkezés itt:

Jelentkezési feltételek

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudsz eljönni a meghirdetett tanfolyamra, előtte legkésőbb 48 órával jelezd kérlek. Ekkor lehetőség van egy későbbi tanfolyam elvégzésére, esetleg a részvételt másik személyre történő átruházására.

Rajzmeditáció© felnőtteknek


Bábikné Gyovai Anita
rajzmeditáció oktató

Helyszínek:
Százhalombatta, Érd és Kiskunfélegyháza

Jelentkezés az aktuális tanfolyamokra:

2019.01.19.
Százhalombatta alaptanfolyam

2019.03.23.
Százhalombatta alaptanfolyam

2019.03.30.
Akvarell- és vázlatrajzolás tanfolyam

2019.04.27.
Százhalombatta haladó tanfolyam

2019.06.01.
Százhalombatta alaptanfolyam