Jelentkezés rajzmeditációs klubra

Rajz a betűkkel – Százhalombatta 2019.02.23.

Rajz a betűkkel… avagy hogyan írj úgy mint a művészek

Az idei első klub a betűkről fog szólni, de nem a hagyományos értelemben vett kalligráfiáról. Arra vannak tanfolyamok , amit nagyon sok gyakorlással kiválóan meg lehet tanulni (pl. ecsetfilces kalligráfia – Tina rajztanodája, külföldi oldalak, gyakorlólapokkal). Amit én mutatni szeretnék, azok különleges hatású ABC-k, amiket egyrészt a “Művészi Kézirás” c. könyvből tanultam, ill. a pinterestről válogattam vagy saját magam kísérleteztem ki. A tavaly nyári táborban a gyerekekkel végigrajzoltuk ezeket a betűket, és amire én sem számítottam, nagyon gyorsan megtanulták, ügyesen lemásolták. A különleges betűkből aztán kompozíciót készítünk, mutatok jónéhány lehetőséget és a szokásos “segédlet” sem marad el, amivel később otthon is lehet gyakorolni.

Ezt a klubot 4 órásra terveztem, a szokásos füzet és tűfilcek mellett másra nem is lesz szükség. Ezeket a betűket később akár az útinaplóban is felhasználhatjuk, de a gyerekekkel – ahogy az alábbi képgalériában is látjátok – pl. bögrét rajzoltunk vagy készült vele karácsonyi képeslap felirat is.

Képek a nyári táborból:

Mikor és hol van a klub?

Időpont: 2019.02.23. szombat 9:00 – 13:00

Helyszín: Arany János Ált. Iskola és Gimnázium, I. em. 143.

Mennyibe kerül?

A tanfolyam 4 óra időtartamú, ára 4.000 Ft.

Hogy tudok jelentkezni?

Jelentkezés az oldal alján található jelentkezési lapon történik elfogadottnak. A jelentkezés elfogadásáról az űrlapon megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail érkezik.

A tanfolyam díjának fizetése történhet előre utalással, azonban ha ez nem lehetséges, történhet a helyszínen is, ezt kérlek az alábbi jelentkezési űrlapon jelezd előre.

Jelentkezés lemondása – ha jelentkeztél, de valamilyen okból kifolyólag mégsem tudsz részt venni a tanfolyamon, azt kérlek jelezd mielőbb e-mailben. Ez egy gesztus részedről, hogyha többen jelentkeznek, ne foglald más elől a helyet, ill. én is tudjam, hány emberre számítsak, mennyi eszközt hozzak magammal.

A klub minimum 5, maximum 15 fővel indul.

Amennyiben nem jeletkezik a meghirdetett programra a minimális 5 fő, az lemondásra kerül, amiről az érintettek visszajelzést kapnak, legkésőbb 48 órával a klub megkezdése előtt.

Jelentkezés itt:

Jelentkezési feltételek

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudsz eljönni a meghirdetett tanfolyamra, előtte legkésőbb 48 órával jelezd kérlek. Ekkor lehetőség van egy későbbi tanfolyam elvégzésére, esetleg a részvételt másik személyre történő átruházására.

Rajzmeditáció© felnőtteknek


Bábikné Gyovai Anita
rajzmeditáció oktató

Helyszínek:
Százhalombatta, Érd és Kiskunfélegyháza

Jelentkezés az aktuális tanfolyamokra:

2019.06.01.
Százhalombatta alaptanfolyam

2019.06.29.
Akvarell- és vázlatrajzolás tanfolyam