Jelentkezés nyári rajztáborba

“Rajz a betűkkel” tábor

Százhalombatta, 2018. augusztus 6 – 10.

Szépen írsz mi? És ha azt mondom, hogy ne írd, hanem rajzold a betűket?

Ha te is rácsodálkozol azokra  a plakátokra, ahol szebbnél szebb betűtípusok jelennek meg, akkor Te is műkedvelő vagy. Ezek már-már “művészi kézírások”. De ha jól megfigyeljük ezeket a betűket, meglátjuk benne a logikát, innen pedig másolhatók, megtanulhatók.

Mutatok többféle stílust, majd megtervezheted saját betűtípusodat, megmutatom, hogyan állj neki a tervezésnek.

Inenntől kezdve bármilyen meghívóra, plakátra művészi feliratokat készíthetsz. A betűk díszítésére különféle technikák, trükkök léteznek, ha érdekel, ezt is elsajátíthatod.

Megtanítom, hogy adj színes hátteret betűidnek, hogyan alkalmazd az akvarellfestéket, milyen színek passzolnak egymáshoz, hogyan emeld ki a fontos dolgokat?

Te is meg tudod csinálni!

Nem szépírást és nema  hagyományos értelemben vett kalligráfiát tanulunk, hanem saját betűtípust “rajzolunk” magunknak.

Mikor és hol van a tábor?

Időpont: 2018. augusztus 6 – 10.

Helyszín: Százhalombatta

Mennyibe kerül?

A tábor 5 napos, reggel 8:00 – 16:00 óráig tart. Az ára 18.000 Ft, ami a rajzoláshoz szükséges eszközöket magába foglalja, az étkezést nem, csak a frissítőt. Ebédet hozhat, vagy csoportosan rendelünk menüből.

Hány éves kortól jelentkezhetek?

Az ajánlott életkor a 10-16 év között van, de természetesen voltak már fiatalabb nagyon ügyes kis résztvevőim is.

Hogy tudok jelentkezni?

Jelentkezés az oldal alján található jelentkezési lapon történik elfogadottnak. A jelentkezés elfogadásáról az űrlapon megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail érkezik.

A táborba való helyfoglalás feltétele a a részvételi díj 50%-nak befizetése. A második részlet a tábor kezdetekor esedékes.

A tábor minimum 4, maximum 8 fővel indul.

Amennyiben nem jeletkezik a meghirdetett programra a minimális 4 fő, az lemondásra kerül, amiről az érintettek visszajelzést kapnak, legkésőbb 48 órával a tábor megkezdése előtt.

Jelentkezési feltételek, lemondás

Jelentkezés lemondása – A részvételi feltételek értelmében amennyiben a befizetett programon mégsem tudsz részt venni, úgy lehetőséged van ezt jelezni a babiknegyovai.anita@upcmail.hu címen legkésőbb 72 órával a program kezdete előtt. Ez esetben a befizetett díjat visszatérítem. A tábor kezdetekor, a táborban való NEM megjelenés esetén, – időben történő lemondás elmulasztása nélkül – nem jár vissza.

Jelentkezés itt:

Rajzmeditáció© felnőtteknek


Bábikné Gyovai Anita
rajzmeditáció oktató

Helyszínek:
Százhalombatta, Érd és Kiskunfélegyháza

Jelentkezés az aktuális tanfolyamokra:

2019.06.01.
Százhalombatta alaptanfolyam

2019.06.29.
Akvarell- és vázlatrajzolás tanfolyam