Szerinted is gyerekes a felnőtt színező?

Szerinted is gyerekes a felnőtt színező?

Akik  még nem próbálták ki a felnőtt színezők nyújtotta élményt, azt gondolhatnák, hogy ez egy gyerekes dolog, én biztosan nem csinálom. Milyen ciki már, azt csinálni, mint a gyerekek…

Valójában, sokszor többet kellene azt csinálnunk, mint amit a gyerekek tesznek. Önfeledten játszani, nevetni. Gondoljunk csak a társasjátékokra? Az nem gyerekes? Nevetgélni egész nap nem ciki? Szoktuk némelyik felnőttre időnként azt mondani, hogy olyan gyerekes vagy. Na és?

Az alkotás öröméről pedig már nem is beszélek. Létrehozni valami újat. Vannak színező csoportok, ahol mindenki megmutatja miket alkotott. Hiába ugyanaz a színező, mindenki mást hoz ki belőle. Mindenki a saját személyiségét, hangulatát, gondolatait teszi bele. Ezért nincs két egyforma. Nincs szebb, nincs tökéletesebb, csak másabb. Mint ahogy mindannyian mások vagyunk. Szerencsére. Akkor lesz baj, ha ugyanúgy színezünk.

Az alábbi ábra kapcsán Te melyik kategóriába tartozol?

Szerinted is gyerekes a felnőtt színező?

Neked való a felnőtt színező vagy nem?

Szerintem igen, esetleg még nem próbáltad ki. Ha van egy kis időd, azt javasolnám próbáld ki. Próbáld ki, és miután kipróbáltad, mond azt, hogy NEM, nem nekem való a felnőtt színező.

Eleinte nem kell túl nagy befektetést eszközölni, keress a világhálón ingyenes színezőket, nyomtass ki egyet és kezdj neki akármilyen márkájú színes ceruzával. Kérj a gyerekeidtől, de lehet hogy lapul néhány darab az íróasztalfiókodban is. Aztán amikor kész vagy, fogalmazd meg, mit éreztél színezés közben. Ha nem tudod, az sem baj, csak azt döntsd el, hogy jó volt vagy sem.

0 Hozzászólás

Hagyj üzenetet

Vélemény, hozzászólás?