Már nagyon sokszor összeszedtem, mennyi mindenre használni a rajzmeditáció által tanultakat. A megrajzolt minták jól mutatnak különféle felületeken, mint egy képen, a falon, bögrén, egy porcelán tányérra rajzolva, cipőt lehet vele díszíteni, ékszert készíteni, rányomtatni hűtőmágnesre és a nagy kedvencem amiről most írók, pólóra.

Hogy kerül a  pólóra?

Textilficcel is odakerülhetne, de én most arról a verzióról mesélek, amikor digitalizálást követően egy nyomda varázsolja rá a pólóra.

Bevallom nagyon régóta kerestem a lehetőséget hogy hogy tudom a saját kedves kis mintáimat az anyagra varázsolni, de sokáig csak olyan pólónyomtató cégeket találtam, akik a pólónak csak egy bizonyos felületére tudnak nyomtatni, teljes szélességében nem. Aztán végre megtaláltam azokat akik az anyagra rá tudják nyomtatni. Több megoldást is találtam, de a lényeg, hogy végre az álmom válik valóra, a rajzaim rákerülnek végre a pólókra.

A két minta érdekessége egyébként, hogy a karácsonyi mintát papírra rajzoltam eredetileg és ezt követően digitalizáltam, ill. szerkesztettem meg illusztrátor programmal.

A másik rajz pedig valójában egy köszönő rajz Tünde néninek (több mint 4 éves…), aki a lányom alsós osztályfőnöke volt. Ezt egyelőre nem szerkesztettem meg, az eredeti beszkennelt kép került direktbe az anyagra. Ezt a prototípust – ami a képen látható – természetesen szintén ő kapta meg, nem kis meglepetést okozva ezzel.

Jövőbeli terveim között szerepel egy webshop, ahol saját mintás ajándéktárgyaim lesznek láthatók.

Nagyon izgatott és boldog vagyok, remélem hogy másoknak is örömet tudok okozni a termékeimmel.

Hihetetlen jó érzés úgy alkotni, hogy látod mennyi helyen fel tudod használni.

Téged is arra biztatlak, hogy vágj neki bátran, alkoss és kövesd az álmaidat, bármi is legyen az.