Emlékeztek? Itt most a bőven 40 felettiekhez szólok… Volt az a film, a Nem kell mindig kaviár – Siegfried Rauch főszereplésével, aminek a vége mindig ez volt… Ha én ezt klubban egyszer elmesélem… 🙂

A lényeg, hogy  a klubban mindig elmesélek valamit. De legfőképpen az elsőre bonyolult mintákat mutatom meg, hogy egyáltalán nem azok, csak meg kell őket szelidíteni. Szelidíteni = megérteni és lemásolni. Imádok bonyolultabb mintákat is megtanulni és beépíteni a repertoáromba. Nekem ez egy nagy felfedezés, vajon hogyan kezdte a rajzoló, aki kitalálta? Van hogy találsz segítséget a mintákhoz, de van hogy nincs ilyen így magadra vagy utalva. Én ilyenkor próbálkozok és előbb utóbb megtalálom a logikát, ami mentén felépíthető egy bonyolultabb minta is.

Többször hallom vissza, milyen “jók ezek a klubbok, amellett hog yénidő és tutira magammal foglalkozok, rajzolok, de mekkora segítség, mert magamtól nem álltam volna neki egyik másik mintának, mert túl nehéznek tűnt.” 

Ha már elvégezted legalább az alaptanfolyamot, gyere el egy klubra és ízleld meg ezeknek a kiscsoportos, bensőséges foglalkozásoknak az ízét.