Indul

az “Alkotok tehát vagyok”

ingyenes 4 hetes karantén kihívás!

Ha szeretsz alkotni, kikapcsolódni, és eleged van már a rossz hírekből, ha fontos vagy magadnak, és tudsz időt szakítani rád, akkor gyere és csatlakozz, tarts velem a következő 4 hétben, alkossunk, rajzoljunk és mutassuk meg, hogy milyen könnyedén vészeljük át  a következő 30 napot.

Mit ígérek?

A következő 4 hétben hozok 4 feladatot.

Minden héten csütörtökön érkezik az új kihívás, amit a következő hét csütörtök éjfélig kell befejezned és feltöltened az erre a célra kialakított zárt FB csoportba.

A kihívás ingyenes, bárki csatlakozhat, aki kedvet érez az alkotáshoz, aki vállalja hogy 4 héten keresztül elkészíti a 4 feladatot. Nem szükséges regisztráció, de ha még nem íratkoztál fel a hírlevelemre tedd meg a lap alján, hogy elsőnek értesülj a kihívás feladatairól.

Mikor kezdődik?

2020. november 19-én, csütörtökön érkezik az első feladat, és december 10-én az utolsó, így karácsony előtt mindenképpen befejeződik.

Minden feladat egy külön posztban ill. blogbejegyzésben kerül kiírásra, így folyamatosan nyomon tudod követni a felnottszinezokeszito.hu blog oldalon vagy a Rajzmeditáció Százhalombattán facebook oldalán.

Mit nyersz ha részt veszel a kihíváson?

Inspirációt

Sokféle ötlettel találkozol, amit mind beépíthetsz a jövőbeni alkotásaidba

Barátokat, alkotó közösséget

Mindig a hasonló érdeklődésű körűeket hozza össze a sors, így biztosan lesz olyan, akivel szívesen beszélgetsz, akár összebarátkozol.
Z

Én-időt, kikapcsolódást

Ha egyébként nem fordítanál magadra elég időt, akkor most a kihívás biztosan segít ebben.

Az alkotás örömét

Alkotni jó, alkotni boldogság, a boldogság pedig stresszoldó.

Meglepetés ajándékot

Készülök valami aprósággal azok részére, akik mind a 4 feladatot elkészítik. Szponzorként a “Rajzshop” is mögénk állt, így a 4 feladatot teljesítők között Rajzshop ajándékokat fogok kisorsolni. Nagyon izgalmas.

Kell hozzá előzetes rajztudás?

NEM. Nem kell, hiszen a feladatok nem bonyolultak és részletes leírást, segédletet kapsz, amit ha lemásolsz, biztosan meg tudod csinálni. Nem az a fontos, milyen szép legyen, de tedd bele az ötletedet, kreativitásodat és ami a legfontosabb, élvezd az alkotás örömét.

Akadály vagy lehetőség?

A jelenlegi helyzetet megélheted egyfajta korlátozásnak, de gondolkodhatsz úgy is, hogy most olyan dolgokat csinálhatsz, amit máskor nem engedtél meg magadnak. Nyílnak újabb kapuk, csak vedd észre és legyél bátor.

Figyeld a friss blogbejegyzéseket hétről hétre!