Jelentkezés kreatív “Bullet Journal” napló tervező klubra
– Százhalombatta 2021.11.20.

 

Szeretnéd uralni az idődet?

Szeretnéd rendszerezni a feladataidat, nyomon követni a szokásaidat, megalkotni a számodra fontos gyűjteményeidet jegyzetelni – mindezt egy személyre szabott kreatív tervezőben?

Évről évre megveszed a különféle határidőnaplókat, de igazából egyik sem válik be. Kimaradnak felesleges lapok, amiket nem használsz ki, viszont amit szeretnél feljegyezni, követni, azokra nincs dedikált hely… gyakorlatilag a saját céljaidra alkalmatlanok.

Rájössz, hogy te valami egyedit, saját, személyre szabott naplót akarsz.

Szeretnéd a saját naplódat kreatív öteltekkel feldobni?

Megmutatom én hogyan vezetem a fützetemet, milyen betűtípusokat, kereteket, és megoldásokat alkalmazok és mi a legújabb trend. 

A rengeteg ötlet és minta alapján ki tudod választani, hogy hozzád melyik stílus áll igazán közel. De az is lehet hogy nem szeretnéd túlzottan dekorálni, inkább a használhatóságra helyezed a hangsúlyt.

Mire számíts a tanfolyamon?

=

Bevezetés: Mire jó a BuJó? (Bullet Journal rövidítése) Hogyan használd?, hogyan lesz rendezett az életed?

=

Milyen elemekből épül fel a naplód? Mi kerülhet bele?
Mi az a jövőtervező, havi-, heti- és napi tervező? Mit foglal magába egy gyűjtemény? Mi az a szokáskövető és mik azok a jegyzetek?

=

Hogyan működtetheted a naplód? mit hogyan találsz meg benn, mi az az index, hogyan navigálsz és milyen legyen a saját jelölő rendszered? Egyáltalán hogy állj neki?

=

Eszközök: Milyen eszközök szükségesek a naplód elindításához? Hogyan válassz füzetet és milyen írószekre és egyéb dolgokra lehet még szükséged?

=

Kreatív megvalósítás:
Megmutatom mik az én kedvenc betűtípusaim, amit a naplómban használok, milyen kereteket, díszítő elemeket alkalmazok és én milyen felosztásokat használok. Egy próbafüzetbe megrajzolunk együtt egy jövőtervezőt, havi és heti/napi tervezőt. Rutint szerzel, így könyebben nekiállsz majd a saját tervező naplódnak.

Ajándék gyakorló füzet

HERLITZ MY BOOK FLEX FROZEN GLAM A/5 40 LAPOS PONTOZOTT BELÍV

Minden résztvevő kap egy 40 lapos gyakorló füzetet, amibe mintaoldalakat, betűket, kereteket, különféle elrendezéseket gyakorlunk – nem kell hoznod magaddal füzetet. 

Mit hozz magaddal a tanfolyamra?

Leginkább íróeszközöket:

  • ceruza, radír
  • tűfilc, tollak, ha van kalligráfiájoz használt brush pen (nem szükséges)
  • szöveg-kiemelő

Vegyek előre Bullet Journal füzetet?

NE!!!

Ha már van, természetesen hozdd el, megnézzük, de ha még nem vettél, NE is vegyél, a tanfolyamon begyűjtött tapasztalat alapján ezt később is megteheted.

Mikor és hol van a klub?

Időpont: 2021.11.20. szombat 9:00 – 13:30

Helyszín: Nijama Jógastúdió, Százhalombatta, Erőmű út. 50.

Mennyibe kerül?

A tanfolyam 4,5 óra időtartamú, ára 5.500 Ft.

Hogy tudok jelentkezni?

Jelentkezés az oldal alján található jelentkezési lapon történik elfogadottnak. A jelentkezés elfogadásáról az űrlapon megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail érkezik.

A klub minimum 5 fővel, max. 10 fővel indul.

Amennyiben nem jeletkezik a meghirdetett programra a minimális 5 fő, az lemondásra kerül, amiről az érintettek visszajelzést kapnak, legkésőbb 48 órával a klub megkezdése előtt.

Jelentkezés itt:

 Jelentkezési feltételek

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudsz eljönni a meghirdetett tanfolyamra, előtte legkésőbb 48 órával jelezd kérlek. Ekkor lehetőség van egy későbbi tanfolyam elvégzésére, esetleg a részvételt másik személyre történő átruházására.