Jelentkezés Mintarajzoló klubra
– térbeli varázslatok

 

Ha már ismered a rajzmeditációt… lépj tovább

Folytatódik a mintatanulás – a május vége egy haladó mintarajzoló klubbal telik, ahol igencsak próbára tesszük ill. fejlesztjük a térlátásunkat. Először minden térbeli rajzunk “nehéz”-nek tűnik, de csak addig, amíg meg nem szelidítjük. Először értelmezzük, melyik vonal hol van, elöl-hátul, lent fönt stb. és utána kitaláljuk, hogy a legegyszerűbb megrajzolni, milyen törvényszerűségek, ismétlések vannak benne. Megtaláljuk a megoldókulcsot és onnan valóban könnyű dolgunk van. Bemelegítésképp egyszerűbb mintákkal tesszük helyre az önbizalmunkat, majd feltesszük az i-re a pontot és megkoronázzuk tudásunkat egy csodás mintával.

Mit fogunk együtt megrajzolni, a segítségemmel?

Khala minta >>

Ez a csodás háromszög minta lesz az utolsó, amit együtt rajzolunk meg. Ezt lehet színes kartonra rajzolni, hogy az árnyékolást fekete-fehérrel ki tudjuk emelni, de mi itt a tanfolyamon festünk egy akvarell hátteret neki.

Mikor és hol van a klub?

Időpont: 2022.06.11. szombat 9:00 – 13:00

Helyszín: Nijama Jógastúdió, Százhalombatta, Erőmű út. 50.

Mennyibe kerül?

A tanfolyam 4 óra időtartamú, ára 5.500 Ft.

Hogy tudok jelentkezni?

Jelentkezés az oldal alján található jelentkezési lapon történik elfogadottnak. A jelentkezés elfogadásáról az űrlapon megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail érkezik.

A klub minimum 5 fővel indul.

Amennyiben nem jeletkezik a meghirdetett programra a minimális 5 fő, az lemondásra kerül, amiről az érintettek visszajelzést kapnak, legkésőbb 48 órával a klub megkezdése előtt.

Ha nem tudsz eljönni  a klubra, de szeretnéd ezeket a mintákat megrajzolni velem, akkor kérd a klub online videós változatát, ahol lépésről lépésre vezetlek, megmutatom, hogy alakul ki egy egy minta. GÖRGESS A LAP ALJÁRA!

Jelentkezés itt élő klub alkalomra: