Jelentkezés ONLINE rajzmeditáció alapprogramra –

ONLINE program 2022.11.06. – Szombat – 9:00 – 14:30

 

Szeretnél ellazulni, miközben kreatív energiáidat csodálatos alkotásokká alakítod? Itt a helyed!

Ha még nem hallottál a rajzmeditációról…

A rajz az egyik legősibb önkifejezési eszköz. Rajzolgatás, firkálgatás közben kirajzoljuk magukból mindazt, ami a bennünk “dolgozik” és amit fontosnak tartunk. Az elkészült művek sokszor a lelkünk mélyéről érkező jelképes üzenetek, hiszen a rajzolás révén a belső, tudattalan világunkkal kerülünk kapcsolatba. A rajzon megjelenő formák és szimbólumok meglepően sokat elárulnak érzelmi-hangulati állapotunkról és alapvető személyiségvonásainkról. Ha ezeket a rajzokat megtanuljuk értelmezni, akkor jobban megérthetjük és elfogadhatjuk önmagunkat.

A Rajzmeditáció© felnőtteknek egy olyan kreatív foglalkozás, ahol a fentieket tudatosan is megélheted, fejlesztheted és közben – előzetes rajztudás nélkül! – gyönyörű műveket alkotsz.

“Bemelegítésként” kirajzoljuk magunkból az érzelmeinket, majd belefogunk a mintarajzolásba. Az egyszerű minták elsajátítása, a saját rajzok egyedi, előzetes tervek nélküli kivitelezése fejleszti a kreatív gondolkodási képességeket és növeli a szabadságérzetet. A kész rajzok pedig sikerélményt adnak, lerombolják a rajzolással kapcsolatos eddigi negatív hiedelmeidet, így a foglakozáson való részvételnek önbizalom-növelő hatása is van.

Az önfeledt rajzolás közben egyfajta meditatív, relaxált tudatállapotba kerülsz, az ilyen relaxált állapotnak pedig számos pozitív élettani hatása van: javul az oxigénellátás, csökken az anyagcsere és a vér tejsavtartalma, javul a szervek vérellátása, endorfin, azaz boldogsághormon termelődik.

Mire tudod használni a tudást?

Sokan megkérdezik tőlem, miért jó a rajzmeditáció, és ilyenkor két dolgot szoktam kiemelni.

1️⃣ Először is az ALKOTÁS örömét említem, aztán pedig, 2️⃣ az elmélyült rajzolás közbeni kikapcsolódást, STRESSZOLDÁSt, 3️⃣ ÉN-IDŐt. A legutóbb meghirdetett rajzos kihívássorán pedig leginkább olyan visszajelzéseket kaptam, hogy de régen rajzoltam, milyen jó újra én-időt adni magamnak.

Mindent azért tanulunk meg, hogy valamire fel tudjuk használni. De mire?

Rengeteg mindenre, azt hittem tudom az összeset, de sokszor a tanítványaim mindig meglepnek:

1. Rajz pólóra
2. Cipődíszítés
3. Kép a falra, keretbe
4. Ékszer készítés
5. Faldekoráció – rajzmeditációs mintákkal
6. Mandala
7. Bögre díszítés
8. Kavics mintázás

9. Autódekor bevállalósoknak 🙂

Ez a lista persze nem teljes, hiszen annyi ötletetek van és láttunk is már a csoportban hihetetlen megoldásokat. Ha szeretnéd te is megtanulni ezt a technikát és csodaszépeket alkotni, vagy egyszerűen csak kikapcsolódásra, feltöltődésre vágysz akkor még tudsz jelentkezni a november 6-án kezdődő Rajzmeditáció © Alapprogramra.

Mennyibe kerül?

A tanfolyam 5 óra időtartamú, ára 8.500 Ft.

Helyszín

A jelenleg érvényben lévő szigorítások miatt ONLINE a program, tehát a saját otthonod kényelméből tudsz részt venni. A tanfolyam a ZOOM program segítségével történik, aminek a kezelése egyszerű, ehhez  jelentkezést követően küldök egy részletes leírást.

Hogy tudok jelentkezni?

Jelentkezés az oldal alján található jelentkezési lapon történik elfogadottnak. A jelentkezés elfogadásáról az űrlapon megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail érkezik. Ebben adom meg a bankszámlaszámot, hogy hol lehet kiegyenlíteni a tanfolyam díját.

Mivel a tanfolyam ONLINE, ezért csak előzetes fizetés ellenében tudom küldeni a bejelentkezéshez szükséges linket a belépési kódokkal.

A tanfolyamról felvétel készül, így ha késel vagy valami közbejön, akkor is meg tudod nézni és utólag végigcsinálni a tanfolyamot. Akkor az online visszajelzés nyilván elmarad.

A tanfolyam minimum 4, maximum 15 fővel indul.

Amennyiben nem jeletkezik a meghirdetett programra a minimális 4 fő, az lemondásra kerül, amiről az érintettek visszajelzést kapnak. A program egy későbbi időpontban letanulható vagy kérésre a befizetett összeg visszautalásra kerül.

Milyen kellékekre van szükségem?

– egy számítógépre, ahol a ZOOM programot szükséges letöltened
sima alapú füzet (pl. iskolai B5-ös méretű vázlatfüzet)
– vékony hegyű fekete filctoll (pl. stabilo 0.4)
grafit ceruza (HB, B vagy 2B)
radír

Fontos, hogy a szoba világos legyen, kényelmes és ebben az időben zavarásmentes.