Jelentkezés rajzmeditációs klubra – Százhalombatta 2020.12.05.

 

Ha már ismered a rajzmeditációt… lépj tovább

Az idei utolsó klubban – mivel közeledik az év vége – karácsonyi képeslapokat fogunk gyártani. Tanulunk ünnepi mintákat, formákat, díszes betűket, mindehhez színes háttereket festünk.

Nézd meg az előző alkalommal miket alkottunk:

http://felnottszinezokeszito.hu/karacsonyra-keszulodo-klub-mintarajzolassal/

Mikor és hol van a klub?

Időpont: 2020.12.05.

Helyszín: BKK Barátság Kulturális Központ, földszint 4-es terem

Mennyibe kerül?

A tanfolyam 3,5 óra időtartamú, ára 4.500 Ft.

Hogy tudok jelentkezni?

Jelentkezés az oldal alján található jelentkezési lapon történik elfogadottnak. A jelentkezés elfogadásáról az űrlapon megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail érkezik.

A tanfolyam díjának fizetése történhet előre utalással, azonban ha ez nem lehetséges, történhet a helyszínen is, ezt kérlek az alábbi jelentkezési űrlapon jelezd előre.

Jelentkezés lemondása – ha jelentkeztél, de valamilyen okból kifolyólag mégsem tudsz részt venni a tanfolyamon, azt kérlek jelezd mielőbb e-mailben. Ez egy gesztus részedről, hogyha többen jelentkeznek, ne foglald más elől a helyet, ill. én is tudjam, hány emberre számítsak, mennyi eszközt hozzak magammal.

A klub minimum 5, maximum 15 fővel indul.

Amennyiben nem jeletkezik a meghirdetett programra a minimális 5 fő, az lemondásra kerül, amiről az érintettek visszajelzést kapnak, legkésőbb 48 órával a klub megkezdése előtt.

 

Jelentkezés itt:

 Jelentkezési feltételek

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudsz eljönni a meghirdetett tanfolyamra, előtte legkésőbb 48 órával jelezd kérlek. Ekkor lehetőség van egy későbbi tanfolyam elvégzésére, esetleg a részvételt másik személyre történő átruházására.