Jó hangulatú, családias alkotás Kiskunfélegyházán – ismét

Kiskunfélegyházán már a második alkalommal telt meg a terem – immár új helyszínen, a Művelődésházban.

Jó érzés és egyben nagy kihívás, amikor régi “ismerősök” választják a tanfolyamodat. Ilyen volt most ez is, hiszen egy középiskolai osztálysárs, egy egyetemi évfolyamtárs, vidékről egykori kolléga és egy barátnő is megtisztelt. Sok helyről érkeztek résztvevők, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Helvécia, Kiskunmajsa, Debrecen és Százhalombatta.

Az érzelemrajzolás mindig nagyon érdekes, hiszen olyan problémák, sérelmek kerülnek a felszínre, amire nem is gondolnánk.

A csapat ereje mindig megmutatkozik, íme mintha összeérnének az energiák.

A sorminták tanulása közben mindig felmerülnek saját minták, akaratlanul is beindul a fantázia, a kreativitás, szinte megállíthatatlanul. Én csak alapmintákat mutatok, aztán mindenki továbbgondolja. Így volt ez most is. Nagyon szerettem az új mintákat.

Aztán az alkotás nem marad abba. Sőt csak ezután kezdődik. Sok visszejelzést kapok tanfolyam után, melengeti a szívemet a sok alkotás, amiket küldtök, az egyik legkedvesebb Marika és Judit története:

Az októberi csoportban járt nálam Marika és Judit (nagymama és anyuka). Amikor Judit hazaért, megmutatta 8 éves kislányának Dorinának, aki elkezdte lemásolni Judit tanfolyami füzetét. Az alábbi képen a három generáció rajza látható. Mérhetetlenül büszke vagyok rátok.