Azt szoktam mondani, hogy az alap Rajzmeditáció tanfolyam olyan, mint amikor megtanuljuk az abc-t, hogy fel tudjunk építeni egy szót, a szóból mondatokat. Mi sem csinálunk mást, csak ennek “rajzos” megfelelőjét tanuljuk meg. Mutatok mintákat – az abc elemeit – amikből fel lehet építeni kompozíciókat, amivel el tudunk mesélni a saját történetünket.

Nem történt ez most sem máshogy, ezen a csodás áprilisi szombaton, amikoris 6 lelkes résztvevővel kezdtük el megtanulni az alapmintákat. Elég fárasztó 5 órán át koncentrálni, de sokan még aznap folytatják a rajzaikat vagy újakat alkotnak meg. Csodálatos az érzés, amikor kapok egy-egy visszajelzést, hogy milyen jó volt és hogy leginkább elindítottam valamit. Valamit… merthogy mindenkinek mást ad. Szerintem ez egy csodálatos “eszköztár”, ami sok gyakorlással és újabb “betűk” megtanulásával egyre tovább fejleszthető.

Igazából a tanfolyam végén nem befejeződik valami, hanem éppen elkezdődik. Ez egy lehetőség, és csak rajtad múlik, mit kezdesz vele.

Hálás vagyok nektek, azoknak is, akik utólag nézik meg és dolgozzák fel és csodás alkotásokat kívánok.