Sokan nem tudják elképzelni hogy ONLINE tanuljanak, míg mások a lehetőséget, a  fejlődést, az izgalmat, az új dolgok kipróbálását látják benne.

Miben más egy ONLINE rajztanfolyam?

Mi az ami hiányozni fog?

Leginkább a személyesség, a szemtől szemben érzése, ami nem tud olyan erősen kialakulni, mint tantermi körülmények között. Ezért aztán sokan egyből fel is adják és elvetik ennek a fajta tanulásnak a létjogosultságát.

Pedig az elmélyült rajzolás, az alkotás felszabadító érzése, a rácsodálkozás, hogy ezt én is meg tudom csinálni, a visszajelzés, a feltöltődés, a gondok hátrahagyása a meditáció minden előnyével, az mind ugyanaz. Azt mind átéled így, ONLINE formában is.

A jelenlegi helyzetben, ami az online rajzolás mellett szólhat:

– nem kell utaznod,
– a saját otthonod kényelméből vehetsz részt a programon,
– nem szükséges aggódnod a vírus miatt, otthon biztonságban vagy,
– a tanfolyam visszanézhető, ha lemaradtál volna róla.

Hogy kell elképzelni az online tanfolyamot?

A tanfolyam a ZOOM nevű programon keresztül folyik. Ez egy olyan program, ahol egymást látjuk mindannyian, olyan mintha egy virtuális tanteremben lennénk. Mindenki tud beszélni, a rajzait a számítógépe webkameráján meg tudja mutatni, és ezen kívül még a chat falon üzeneteket is tudunk küldeni egymásnak. A hangok nem zavaróak, mert az oktató le tud halkítani bárkit és hangot is tud adni az éppen beszélőnek. A Zoom-on keresztül meg tudom osztani a képernyőképemet, adott esetben a prezentációt, ahol mutatom, hogy éppen mit kell csinálni, hol tartunk.

A beszélő teljes nagyságban látszódik a képernyőn, így pontosan követhető, hol tartunk mit csinálunk. A zoom használata nagyon egyszerű, erről nagyon sok videót találsz már netszerte.

Persze, nem olyan, mintha élőben lennénk, de gondolj bele, mennyivel jobb, mintha ez sem lenne? Ha teljesen el lennénk vágva mindentől, minden lehetőségtől. 

Azoknak való az ONLINE rajztanfolyam, akik vállalják a kihívást, nem riadnak meg valami újtól és mindenképpen fejlődni, tanulni szeretnének.

Az első ONLINE Rajzmeditáció tanfolyam január 23-án szombaton reggel 9 órakor kezdődik.

Itt tudsz meg róla többet:

ONLINE Rajzmeditáció alapprogram jelentkezés – 2021.01.23.