Hol találok ingyenes színezőket?

Van az úgy, hogy már a piacon az összes fellelhető könyvet kiszínezted és valami újat szeretnél. Unod a túl apró részlekkel teletűzdelt kifestőket vagy nem akarsz egy rajzért egy egész felnőtt színezőt megvenni?

Ilyenkor lehet keresgélni a neten, ugyanis hemzsegnek az ingyenes színezők, csak jól kell keresni. Sok felnőtt színező készítő feltesz egy-egy rajzot ingyenesen az oldalára. Ha épp olyat kerestél nyert ügyed van.

Vannak egészen jó minőségben is felnőtt színezők, de vannak kisebb felbontásban is, amik nem biztos, hogy kinyomtatva is szépek. Vannak egyszerűbbek és vannak bonyolultabbak is. Ki mennyi időt szán egy színezésre.

Elég a keresőbe beírni, hogy “adult coloring” és máris hemzsegnek a találatok, mind gyűjtőweboldalak, mind képtalálatok.

Íme egy válogatás:

COLORING PAGES FOR ADULTS – különböző kategóriákból lehet válogatni (relaxáció – mandalák, természet, utazás, művészet, történelem, ünnepek,) – követni lehet, hányan töltötték már le az adott képet.

COLORING LIFE – több mint 50 kategóriából lehet választani

COLORINGPAGES.INFO – igen nagy gyűjtemény (több mint 700), biztosan akad néhány, ami éppen tetszeni fog. Ugyanitt a gyerekeknek is találsz bőven színeznivalót

DIY CANDY összeállítása (100 db)

Folytathatnám a sort, de ízlések és pofonok, kinek melyik jön be, rengeteg találat van, sokan készítenek kedvenc válogatást a neten fellelhető több ezer színezőből. Nekem mégis a pinterest a kedvencem. Hisz ezeket a gyűjteményeket egy közösség rakja össze. Meg tudod nézni, ki mit ment le, sőt követheted kedvenceidet is.

PINTEREST – a pinterest telis tele van felnőtt színezőkkel, nekem személyes kedvencem. Jelentkezz be, ha még nem vagy fenn a pinteresten, hozz létre egy táblát, és kezd el rá gyűjteni a felnőtt színező témájú képeket. Egy idő után a pinterest eleve ilyen és ehhez rokon témájú találatokat fog felhozni, de ha elkezdessz követni olyanokat, akik hasonlóan ezt a műfajt kedvelik, azonnal értesülhetsz az újabb színezőkről

Íme még három, a mi saját felnőtt színező portálunkról is.

0 Hozzászólás

Hagyj üzenetet

Vélemény, hozzászólás?