Emlékeztek az őszi 4 hetes karantén kihívásunkra? Nagyon sokan játszottatok velünk és csodás rajzok készültek. Most én készültem újra de csak egy ráadás feladattal…

Készíts húsvéti tojás mintákat!

Nem hiszem, hogy idén különösebben várni kellene a locsolókat, de attól még készíthetünk húsvéti tojásokat, akárcsak papírlapon megmutathatjuk, milyen lenne a mi tojásunk mintája.

Ha ismered a rajzmeditációt vagy már hallottál a zentangle mintákról és esetleg próbáltál is már ilyen típusú mintákat másolni, akkor gyere tervezz húsvéti tojás mintát. Tervezd meg a sajátodat, amit virtuálisan elküldhetsz annak, aki húsvétkor azért így úgy gondol rád.

Segítségképpen válogattam neked néhány mintát, ami alapján inspirálódhatsz, és megalkothatod a te saját tojásaidat. Hidd el, miközben rajzolsz, tervezel, nem a hírekkel törődsz és egy jó időre tehermentesítheted magad  a negatív energiáktól.

Húsvéti tojás minták

Melyik tetszik neked? Nagyításhoz kattints a képre. Van jobb ötleted? Gyere mutasd meg nekünk.

Húsvéti képeslap

Ha ahhoz van kedved, akár húsvéti képeslapot is tervezhetsz feliratot készítve hozzá. Kiszínezheted a tojás kompozíciót ceruzával vagy akvarell hátteret adva neki. Használhatsz színes papír alapot vagy van aki a fekete fotókartont kedveli, bármilyen technika elfogadott.

Figyelj arra, hogy ne legyenek elvárásaid, hogy hogyan kellene majd kinéznie a te képeslapodnak, nincs olyan hogy nem elég jó. Egyszerűen feledkezz bele az alkotásba és élvezd hogy valami mást, valami újat hozol létre, valami különlegeset, amiben ti vagytok benne.

Egy a lényeg, hogy élvezd az alkotást!

Hova töltsem fel?

Ugyanazt a zárt csoportot használjuk, amit a korábbi kihívásnál.

Ne feledd, az elkészült alkotásokat töltsd fel az “Alkotok tehát vagyok” – 4 hetes karantén kihívás nevű zárt csoportba. Tehát ne a “Rajzmeditáció Százhalombattán” facebook oldalt használd, hanem az erre a célra kialakított zárt csoportot. Itt tudod majd visszanézni a csapat, vagyis a többiek alkotásait is. Arra buzdítalak, hogy bátran kommentelj mások alkotásaihoz és ha tetszik valami, annak nyugodtan adj hangot. Így egymást is tudjuk biztatni.

Feltöltési határidő: 2021. április 2. péntek éjfél

Csodás alkotást kívánok neked!