Szuper, hogy velem tartasz és elkötelezed magad, hogy a négy hét alatt 4 alkotást elkészítesz. Lássuk is a  feladatokat.

A feladatok a karácsony, az ünnep ráhangolódásaképpen zajlik, tehát minden héten valami karácsonnyal kapcsolatos képet, feladatot hozok neked. Íme a negyedik feladat:

Rajzoljunk ajándékot!

A karácsonyfa alatt levő ajándékok, azokat a drága ajándékokat jelképezik, – aranyat, tömjént, mirrhát -, amit a napkeleti bölcsek vittek a kisdednek, Jézusnak születése napján. Másfelől az egymás iránti szeretet jelképei, de emlékeztetheti a keresztény ünneplőket isten legnagyobb ajándékára, a megváltóra.

Használj bármilyen technikát!

Lehet ez egy grafitceruzás, színes ceruzás rajz, ha szereted az akvarellt, elkészítheted úgy is. Alkalmazhatsz rajzmeditációs mintákat a kitöltésre. Bármi, ami eszedbe jut, ami a kezed ügyébe akad.

Bármi és bárhogy jó, kíváncsi vagyok a megoldásokra.

Ha bármit belecsomagolhatnál, Te milyen ajándékot adnál az embereknek? Mit tennél bele 2022-re, hogy könnyebb legyen? Csak gondold végig és rajzold be szépen becsomagolva. 

Alkotásra fel!

Ne legyenek túlzott elvárásaid, egyszerűen élvezd az alkotás folyamatát!

HOVA TÖLTSEM FEL?

Ne feledd, az elkészült alkotásokat töltsd fel az “Adventi hála-rajzkihívás” nevű zárt csoportba. Tehát ne a “Rajzmeditáció Százhalombattán” facebook oldalt használd, hanem az erre a célra kialakított zárt csoportot. Itt tudod majd visszanézni a csapat, vagyis a többiek alkotásait is. Arra buzdítalak, hogy bátran kommentelj mások alkotásaihoz és ha tetszik valami, annak nyugodtan adj hangot. Így egymást is tudjuk biztatni.

Feltöltési határidő: 2020. december 23. éjfél

CSODÁS ALKOTÁST KÍVÁNOK NEKED!