Indul

az “Alkotok tehát vagyok”

ingyenes 4 hetes karantén kihívás!

Ha szeretsz alkotni, kikapcsolódni, és eleged van már a rossz hírekből, ha fontos vagy magadnak, és tudsz időt szakítani rád, akkor gyere és csatlakozz, tarts velem a következő 4 hétben, alkossunk, rajzoljunk és mutassuk meg, hogy milyen könnyedén vészeljük át  a következő 30 napot.

Mit ígérek?

A következő 4 hétben hozok 4 feladatot.

Minden héten csütörtökön érkezik az új kihívás, amit a következő hét csütörtök éjfélig kell befejezned és feltöltened az erre a célra kialakított zárt FB csoportba.

A kihívás ingyenes, bárki csatlakozhat, aki kedvet érez az alkotáshoz, gyakorláshoz és azt tervezi, hogy 4 héten keresztül elkészíti a 4 feladatot. A játékhoz íratkozz fel a hírlevelemre, hogy elsőnek értesülj a kihívás feladatairól.

Mikor kezdődik?

2020. november 19-én, csütörtökön érkezik az első feladat, és december 10-én az utolsó, így karácsony előtt mindenképpen befejeződik.

Minden feladat egy külön posztban ill. blogbejegyzésben kerül kiírásra, így folyamatosan nyomon tudod követni a felnottszinezokeszito.hu blog oldalon vagy a Rajzmeditáció Százhalombattán facebook oldalán.

Mit nyersz ha részt veszel a kihíváson?

Inspirációt

Sokféle ötlettel találkozol, amit mind beépíthetsz a jövőbeni alkotásaidba

Barátokat, alkotó közösséget

Mindig a hasonló érdeklődésű körűeket hozza össze a sors, így biztosan lesz olyan, akivel szívesen beszélgetsz, akár összebarátkozol.

Z

Én-időt, kikapcsolódást

Ha egyébként nem fordítanál magadra elég időt, akkor most a kihívás biztosan segít ebben.

Az alkotás örömét

Alkotni jó, alkotni boldogság, a boldogság pedig stresszoldó.

Meglepetés ajándékot

Készülök valami aprósággal azok részére, akik mind a 4 feladatot elkészítik. Szponzorként a “Rajzshop” is mögénk állt, így a 4 feladatot teljesítők között az alábbi Rajzshop ajándékokat fogom kisorsolni.

– Kedvezmény minden résztvevőnek a RajzShop.hu weboldalon. –  10% kedvezmény a nem akciós termékekre. A kupon más kedvezménnyel és kuponnal nem vonható össze, és csak a termékekre vonatkozik, a szállítási díjra nem. Felhasználható 2020.12.31-ig.

– 3 db Tombow Mono Drawing Pen fekete tűfilc 3 db-os készlet különböző hegyvastagságokban

– 1 db Tombow TwinTone 12 db-os pasztell színek készlet

– 1 db Spectrum Noir ColourBlend 12 db-os készlet

Kell hozzá előzetes rajztudás?

NEM. Nem kell, hiszen a feladatok nem bonyolultak és részletes leírást, segédletet kapsz, amit ha lemásolsz, biztosan meg tudod csinálni. Nem az a fontos, milyen szép legyen, de tedd bele az ötletedet, kreativitásodat és ami a legfontosabb, élvezd az alkotás örömét.

Heti feladatok – kihívások(k)…

1. feladat

2020. 11. 19.

1. Feladat

 RAJZOLJ VÍZCSEPPET 7 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN!

Beadási határidő:
2020. 11. 26.

2. feladat

2020. 11. 26.

2. Feladat

 RAJZOLJ EGYMÁSBA ILLESZKEDŐ MINTÁT!

Beadási határidő:
2020. 12. 03.

3. feladat

2020. 12. 03.

3. Feladat

 Mandala másképp – most mutsd meg!

Beadási határidő:
2020. 12. 10.

4. feladat

2020. 12. 10.

4. Feladat

 Karácsonyi képeslapot készítek

Beadási határidő:
2020. 12. 16.

+1  feladat

2021. 03. 08.

+1 Feladat

 Húsvéti tojás minta

Beadási határidő:
2021. 04. 01.

Akadály vagy lehetőség?

A jelenlegi helyzetet megélheted egyfajta korlátozásnak, de gondolkodhatsz úgy is, hogy most olyan dolgokat csinálhatsz, amit máskor nem engedtél meg magadnak. Nyílnak újabb kapuk, csak vedd észre és legyél bátor.