A tavaszi szünet első napján egy kis tojásrajzoló kreatív délelőttel készültem a gyerekeknek és a bevállalós felnőtteknek is. A “tojás” apropóján mutattam meg nekik, hogy milyen mintákkal tudnak díszíteni nagyobb felületeket, de valójában bármi mást. Nyilván ez a foglalkozás is online folyt, amit én azért is nagyon kedvelek, mert így tudom, hogy olyanok is lehetőséget kapnak “tanulni, alkotni”, akik egyébként több száz vagy akár ezer kilóméterre vannak tőlem. Most is, Lili és Nóri Ausztriából, Ági, Lilla, Timi, Lili, Dani és Emma Münchenből, Imola Kiskunfélegyházáról, Eszti Budapestről, Klári pedig a szomszédból Százhalombattáról csatlakozott az eseményhez.

Nagyon nagy előkészület, minden tojás rajzot megrajzoltam digitálisan és animálva preziben vetítettem le, hogy még jobban követni lehessen lépésről lépésre, mit kell csinálni. Van hogy videót veszek fel előre és igen sok idő, de mindig megéri a fáradtságot. 🙂

A visszajelzések alapján mindenki jól érezte magát és szuper alkotások készültek. Kapott mindenki a kezébe egy eszközt, amit ha ügyesen használ és eléggé szorgalmas, fantasztikus dolgokat tud kihozni magából.

Lesz ennek még folytatása…