Jelentkezés Mintarajzoló klubra
– Százhalombatta 2021.09.11.

 

Ha már ismered a rajzmeditációt… lépj tovább

Az idei negyedik klubban ismét tanulunk haladó mintákat, gyakorlunk és belepillantunk abba is, hogyan lehet egy rajzot még jobban kiterjeszteni a térbe. A 3D után szaladunk és tanulunk trükköket, hogy legyen még látványosabb egy rajzunk. Ami most más lesz az az, hogy színes kartonokra dolgozunk, barna, szürke, fekete és megnézzük, hogy ezeken hog ytudunk árnyékolni ill. a barna és szürke papíron hogyan tudjuk keverni a fekete és fehér eszközöket. A színes kartonokat én biztosítom, de érdemes beszerezni fehér géltollat, fehér ceruzát esetleg nagyon vékonyan fogó posca vagy edding típusú krétafilcet.

Mikor és hol van a klub?

Időpont: 2021.09.11. szombat 9:00 – 12:30

Helyszín: Nijama Jógastúdió, Százhalombatta, Erőmű út. 50. 

Mennyibe kerül?

A tanfolyam 3,5 óra időtartamú, ára 4.500 Ft.

Hogy tudok jelentkezni?

Jelentkezés az oldal alján található jelentkezési lapon történik elfogadottnak. A jelentkezés elfogadásáról az űrlapon megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail érkezik.

 

A klub minimum 5 fővel indul.

Amennyiben nem jeletkezik a meghirdetett programra a minimális 5 fő, az lemondásra kerül, amiről az érintettek visszajelzést kapnak, legkésőbb 48 órával a klub megkezdése előtt.

 

Jelentkezés itt:

 Jelentkezési feltételek

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudsz eljönni a meghirdetett tanfolyamra, előtte legkésőbb 48 órával jelezd kérlek. Ekkor lehetőség van egy későbbi tanfolyam elvégzésére, esetleg a részvételt másik személyre történő átruházására.