Jelentkezés Mintarajzoló klubra
– térbeli varázslatok

 

Ha már ismered a rajzmeditációt… lépj tovább

A 2022 évet egy haladó mintarajzoló klubbal kezdjük, ahol igencsak próbára tesszük ill. fejlesztjük a térlátásunkat. Először minden térbeli rajzunk “nehéz”-nek tűnik, de csak addig, amíg meg nem szelidítjük. Először értelmezzük, melyik vonal hol van, elöl-hátul, lent fönt stb. és utána kitaláljuk, hogy a legegyszerűbb megrajzolni, milyen törvényszerűségek, ismétlések vannak benne. Megtaláljuk a megoldókulcsot és onnan valóban könnyű dolgunk van. Aki ott volt tavaly év vége felé egy klubon, ahol a kelta csomókat is “megoldottuk”, ígérem nem lesz nehezebb a feladat.

Mikor és hol van a klub?

Időpont: 2022.02.05. szombat 9:00 – 13:00

Helyszín: Nijama Jógastúdió, Százhalombatta, Erőmű út. 50. 

Mennyibe kerül?

A tanfolyam 4 óra időtartamú, ára 5.500 Ft.

Hogy tudok jelentkezni?

Jelentkezés az oldal alján található jelentkezési lapon történik elfogadottnak. A jelentkezés elfogadásáról az űrlapon megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail érkezik.

A klub minimum 5 fővel indul.

Amennyiben nem jeletkezik a meghirdetett programra a minimális 5 fő, az lemondásra kerül, amiről az érintettek visszajelzést kapnak, legkésőbb 48 órával a klub megkezdése előtt.

 

Jelentkezés itt:

 Jelentkezési feltételek

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudsz eljönni a meghirdetett tanfolyamra, előtte legkésőbb 48 órával jelezd kérlek. Ekkor lehetőség van egy későbbi tanfolyam elvégzésére, esetleg a részvételt másik személyre történő átruházására.