Jelentkezés rajzmeditáció haladó (3D, színes) programra – Százhalombatta 2021.07.03.

Szeretnél ellazulni, miközben kreatív energiáidat csodálatos alkotásokká alakítod? Itt a helyed!

Folytatás – már bizonyára hallottál a rajzmeditációról!

Aki az alapprogramot már elvégezte, lehetősége van a folytatásra a haladó programon. Mi történik itt:

A 3D/színes programon haladó mintákat, motívumokat tanulunk, mindezt grafittal árnyékoljuk, megtanuljuk, hogyan tudunk 3D hatást elérni. A “papírból kiemelkedő” alkotásokat készítünk, mindezt színes ceruzával is életre keltjük.

Megismerkedünk a színekkel történő érzelemrajzolással, majd a színes ceruzával történő árnyékolással is és személyre szabott mandalát is rajzolunk a saját erősítő színeinkkel.

Nézd meg mit alkotott az előző csapat:

 

 

Mennyibe kerül?

A tanfolyam 5 óra időtartamú, ára 7.500 Ft.

Helyszín

A jelenleg érvényben lévő szigorítások miatt ONLINE a program, tehát a saját otthonod kényelméből tudsz részt venni. A tanfolyam a ZOOM program segítségével történik, aminek a kezelése egyszerű, ehhez  jelentkezést követően küldök egy részletes leírást.

Hogy tudok jelentkezni?

Jelentkezés az oldal alján található jelentkezési lapon történik elfogadottnak. A jelentkezés elfogadásáról az űrlapon megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail érkezik. Ebben adom meg a bankszámlaszámot, hogy hol lehet kiegyenlíteni a tanfolyam díját.

Mivel a tanfolyam ONLINE, ezért csak előzetes fizetés ellenében tudom küldeni a bejelentkezéshez szükséges linket a belépési kódokkal.

A tanfolyamról felvétel készül, így ha késel vagy valami közbejön, akkor is meg tudod nézni és utólag végigcsinálni a tanfolyamot. Akkor az online visszajelzés nyilván elmarad.

A tanfolyam minimum 4, maximum 15 fővel indul.

Amennyiben nem jeletkezik a meghirdetett programra a minimális 4 fő, az lemondásra kerül, amiről az érintettek visszajelzést kapnak. A program egy későbbi időpontban letanulható vagy kérésre a befizetett összeg visszautalásra kerül. 

Milyen kellékekre van szükségem?

– egy számítógépre, ahol a ZOOM programot szükséges letöltened
sima alapú füzet (pl. iskolai B5-ös méretű vázlatfüzet)
– vékony hegyű fekete filctoll (pl. stabilo 0.4)
grafit ceruza (HB, B vagy 2B)
színes ceruzák
radír

Fontos, hogy a szoba világos legyen, kényelmes és ebben az időben zavarásmentes.

Jelentkezés itt!