Jelentkezés rajzmeditáció haladó (3D, színes) tanfolyamra – Százhalombatta 2021.01.09.

Szeretnél ellazulni, miközben kreatív energiáidat csodálatos alkotásokká alakítod? Itt a helyed!

Folytatás – már bizonyára hallottál a rajzmeditációról!

Aki az alaptanfolyamot már elvégezte, lehetősége van a folytatásra a haladó tanfolyamon. Mi történik itt:

A 3D/színes tanfolyamon haladó mintákat, motívumokat tanulunk, mindezt grafittal árnyékoljuk, megtanuljuk, hogyan tudunk 3D hatást elérni. A “papírból kiemelkedő” alkotásokat készítünk, mindezt színes ceruzával is életre keltjük.

Megismerkedünk a színekkel történő érzelemrajzolással, majd a színes ceruzával történő árnyékolással is és személyre szabott mandalát is rajzolunk a saját erősítő színeinkkel.

Nézd meg mit alkotott az előző csapat:

 

 

Mennyibe kerül?

A tanfolyam 5 óra időtartamú, ára 7.500 Ft.

Hogy tudok jelentkezni?

Jelentkezés az oldal alján található jelentkezési lapon történik elfogadottnak. A jelentkezés elfogadásáról az űrlapon megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail érkezik.

A tanfolyam díjának fizetése történhet előre utalással, azonban ha ez nem lehetséges, történhet a helyszínen is, ezt kérlek az alábbi jelentkezési űrlapon jelezd előre.

Jelentkezés lemondása – ha jelentkeztél, de valamilyen okból kifolyólag mégsem tudsz részt venni a tanfolyamon, azt kérlek jelezd mielőbb e-mailben. Ez egy gesztus részedről, hogyha többen jelentkeznek, ne foglald más elől a helyet.

A tanfolyam minimum 5, maximum 15 fővel indul.

Amennyiben nem jeletkezik a meghirdetett programra a minimális 4 fő, az lemondásra kerül, amiről az érintettek visszajelzést kapnak, legkésőbb 48 órával a tanfolyam megkezdése előtt.

Jelentkezés itt!

Jelentkezési feltételek

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudsz eljönni a meghirdetett tanfolyamra, előtte legkésőbb 48 órával jelezd kérlek. Ekkor lehetőség van egy későbbi tanfolyam elvégzésére, esetleg a részvételt másik személyre történő átruházására.