Mire jó a rajzmeditáció?

A rajzmeditáció© felnőtteknek program egy önismereti és művészetterápiás foglalkozás, ahol a különböző minták rajzolása közben olyan ellazult, meditatív állapotba kerülünk, hogy megszűnik az idő és a tér. A stresszoldás mellett mellékhatásként csodálatos alkotások születnek.

Feszültséget old és kikapcsol

A meditáció befelé fordulást jelent, azzal, hogy a mintákat aprólékosan megrajzoljuk, arra koncentrálunk, kerülünk a jelenbe, az “itt és most”-ba. A minták ismétlése ellazít, relaxált állapotba hoz, így stresszoldó hatású. Annyira el lehet engedni a külvilágot, hogy elfelejthetjük hogy éhesek vagyunk, az időérzékünk pedig teljesen elhagy.

Rajzolás közben a jobb agyféltekénk működik, ami felelős az érzelmekért. Akaratlanul is kirajzoljuk magunkból az érzelmeinket, a minket érő feszültségeket. Ezek jellegzetes mintákat mutatnak, így akár elemezni is tudjuk, mi foglalkoztat bennünket, mivel van dolgunk.

Önbizalmat ad

A rajzhoz használt minták, motívumok könnyen megtanulhatók, hiszen egyszerű vonalakból, és azok kombinációjából épülnek fel. Azoknak is sikerélményt nyújt, akik különösebben nem rajzoltak eddig. Elengedi azt a görcsöt, hogy “de én nem tudok rajzolni”. Márpedig rajzolni bárki tud. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a foglalkozások során készült fantasztikus alkotások.

Jajj, kimentem a vonalból… Itt nem lehet semmit sem elrontani… Legfeljebb születik egy új minta…

Neked bizonyíték kell nem ígéret? Gyere próbáld ki!

Órarend

Jelen oldalon Bábikné Gyovai Anita vár Százhalombattán, Érden  rajzmeditációs tanfolyamokra. Az alábbi tanfolyamokra jelentkezhetsz:

2019. november 23. – Százhalombatta, rajzmeditáció karácsonyi klub

Országszerte több mint 20 városban érhető el a rajzmeditáció© alaptanfolyam. Amennyiben máshol szeretnél tanfolyamon részt venni, tájékozódj a rajzmeditacio.hu weboldalon az oktatókról és helyszínekről.

Részvétel és jelentkezés

A tanfolyam minimum 5, maximum 15 fővel indul. Díja: 7.500 Ft/fő

Papírt és rajzszerszámodat tudok adni, de érdemes sajátot hozni, erről pontos részleteket a tanfolyam előtt küldök!

Jelentkezés az oldal alján található jelentkezési lapon, jelentkezés után a helyfoglalás a tanfolyami díj befizetésével történik.

Képgaléria

A  Rajzmeditáció© programot Mucsi Tina dolgozta ki, az ő szellemi tulajdona. Az alaptanfolyamot országszerte oktatói taníthatják. Bővebb információ az oktatókról és órarendről a rajzmeditacio.hu oldalon található.

Rajzmeditáció© felnőtteknek


Bábikné Gyovai Anita
rajzmeditáció oktató

Helyszínek:
Százhalombatta

Jelentkezés az aktuális tanfolyamokra:

2019.09.28.
Karácsonyi klub